Ingatlan összehasonlítás

Összehasonlít
Egyszerre négy ingatlant tud összehasonlítani, az újonnan hozzáadott ingatlan felváltja az összehasonlításban szereplő elsőt.

90 m²-es családi ház megrendelhető, saját telekre! AKCIÓ !! 379.000 Ft/m²

90 m²-es családi ház megrendelhető, saját telekre! AKCIÓ !! 379.000 Ft/m²
Kecskemét, Magyarország
Eladó 34.110.000Ft Akció! NAPELEMMEL! - Családi ház
Pannon-90 90 m² 4 Szoba 1 Fürdőszoba 2022 Építés éve Tégla

Érdeklődjön új árainkról!

Kecskemét és térségében megrendelhető SAJÁT TELEKRE az alábbi 90 m²-es tégla építésű nappali + 3 szobás családi ház kulcsrakészen, TERVEZÉSSEL, NAPELEMMEL!

Téglaépítésű kivitel :               Ár: bruttó 34,110.000,- Ft  369.000 Ft/

A kép egy már elkészült házat ábrázol!

A teljes tervdokumentációt, tervezést az ár tartalmazza!

NE KELLJEN LEMONDANIA AZ ÚJ OTTHONNAL KAPCSOLATOS ÁLMAIRÓL, SEGÍTÜNK AZT MEGVALÓSÍTANI !

Azon dolgozunk évtizedek óta, hogy a megrendelőinknek a legkedvezőbb áron megteremtsük, az egyéni igényeiknek megfelelő, értékálló, új otthont. A tervezéstől a beköltözésig, levesszük az építkezés gondját a válláról.

Kiváló ár/érték arány, 100 % árgarancia! A szerződés megkötése utáni, esetleges árváltozások az ügyfeleinket már nem érintik! 

 

Az egyszerűség, a praktikusság és a költséghatékonyság volt a fő szempont a házak megalkotásakor. Ideális lehet mindazok számára, akik egy lakás áráért egy családi házban képzelik el jövőbeni mindennapjaikat. Családi házak nagy részénél Ön döntheti el az ingatlan külső, illetve belső elrendezésének kialakítását. A tervrajzaink módosíthatók egyedi igény szerint!

Amennyiben Ön rendelkezik telekkel, hívjon minket és mi meg építjük álmai házát! Élettanilag kedvező épületarányok, formák és elrendezés. Összhangban a természettel!
A 90 -es lakás az alábbiakat tartalmazza: konyha, nappali, WC, fürdőszoba, 3 szoba.

CSOK és egyéb, támogatott hitelek igénybe vehetőek.  Ingyenes hitelügyintézés. Kedvező finanszírozási lehetőség.

20/365 7969 online-ingatlan.hu

MŰSZAKI TARTALOM

A főfalak alatt 0,90 m mélységű és 50 cm széles vasbeton sávalap készül C12/15-32 betonminőségben. A talajon fekvő padló alatt GV-35-ös talajnedvesség elleni szigetelés készül. Az aljzat alatt 12 cm vastagságban EPS hőszigetelő.
A mennyezetben 22 cm vastagságban cellulóz befújt hőszigetelés.Az épület körítő és belső főfalai 30 blokk téglából épülnek! A homlokzaton 15 cm EPS-80 hőszigeteléssel. A lábazaton 8 cm XPS hőszigetelő. A válaszfalak 10 cm-es válaszfaltéglából készülnek. A földszintes házaknál fa födémszerkezet. Szeglemezes tetőszerkezet vagy ácsolt, fa tetőszerkezet gomba és lángmentesítve.
Az ablakok Brügmann Art Line műanyag nyilászárók U=1,0 W/m2K hő- és hangszigetelő üvegezéssel. A beltéri ajtók fa szerkezetűek, Delta/Dusa. A garázskapu Hörmann billenő. A tető fa szerkezetű, szeglemezes vagy ácsolt. A tetőtéri födém alulról tűzálló gipszkarton burkolat, párazáró fólia, 22 cm befújt cellulóz hőszigetelés. A tetőszerkezet faanyagát beépítés előtt láng- és gombamentesítő szerrel le kell kezelni. Tetőhéjazat: beton hullámcserép rendszer, piros színben.
A padlón laminált parketta burkolat és a vizes helyiségben a kerámia burkolat, a falon 2,00 m magasságban csempe burkolat készül. Ugyancsak csempe burkolat készül 60 cm széles sávban a konyhai pult felett. A helyiségek falai és a mennyezetük diszperzit festést kapnak, fehér színben. Vakolatrendszer 15 cm homlokzati hőszigeteléssel.
A kazán zárt égésterű, Ariston 24kombi kazán, Vogel + Noot radiátorok 22K tipus, minden radiátor külön ágon, 6-8 db fűtéskiállás radiátoros fűtéshez.

További adatok

  • Építési mód: Tégla
  • Épület szintjei: Földszint
  • Fűtési mód: Gáz crikó
  • Ingatlan állapota: Újépítésű

Jellemzők

Térkép

Alaprajz

Földszint

90 m²
4 Szoba
1 Fürdőszoba
34.110.000Ft Ft tervezéssel, napelemmel!

A 90 nm-es lakás az alábbiakat tartalmazza: konyha, nappali, WC, fürdőszoba, 3 szoba.
AKCIÓ !! 379 000 Ft/m² Ár: 34.110.000,- Ft NAPELEMMEL!

Hasonló ingatlanok