Ingatlan összehasonlítás

Összehasonlít
Egyszerre négy ingatlant tud összehasonlítani, az újonnan hozzáadott ingatlan felváltja az összehasonlításban szereplő elsőt.

online-ingatlan

Önt is várjuk elégedett ügyfeleink táborába!

Több mint tíz éve foglalkozunk kecskeméti ingatlanok értékesítésével. Egyaránt segítjük megbízóinkat és vevőinket az ingatlanközvetítés területén ezideig szerzett tapasztalatainkkal, szakmai tudásunkkal. Fő tevékenységünk a kecskeméti és környékbeli ingatlanok közvetítése.

Betöltés...

Ahogy partnereinket képviseljük

Nagy múltú és biztos háttérrel rendelkező cégünket közel 15 év alatt  ügyfeleink igényére szabva építettük fel.

Széles kínálat

Széles kínálat

Ügyfeleink a kecskeméti ingatlanpiacon fellelhető minden ingatlantípusból és és folyamatosan bővülő, naprakész adatbázisból tudnak válogatni.

Szakmai tapasztalat

Szakmai tapasztalat

Több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunkra támaszkodva a lakáspiac folyamatos elemzésével rugalmasan tudunk alkalmazkodni az adott piaci viszonyokhoz.

Korrekt ár

Korrekt ár

Mivel a kecskeméti lakáspiacon otthon vagyunk, ezért meg tudjuk határozni az Ön ingatlanjának reális piaci értékét, ezáltal rövid idő alatt az értékesítésre kerül!

Megbízható partner

Megbízható partner

Nálunk legfontosabb a biztonság, a pozitív hozzáállás és a korrekt, emberbaráti ügyintézés. Mi nem engedjük el az Ön kezét! Végigkísérjük az ingatlan eladás vagy vásárlás minden mozzanatát! Ügyfeleink visszatérnek, ismerősöket küldenek, ajánlanak bennünket.